DR. PAPIK ÁDÁM

konzerváló fogászat és fogpótlástan

szakorvosa

2014 - Fogorvosi diploma (Debreceni Egyetem - Fogorvostudományi Kar)

2019 - Intellident Fogorvosi Rendelő -endodonciai és esztétikai 

                                                                           fogászati specialista

2019 - Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Az egyetem elvégzése után egy fogorvosi körzetben kezdtem el dolgozni, ahol hamar ráébredtem arra, hogy pácienseim magas színvonalú ellátásához nem tudom a kellő felszereltséget és megfelelő kezelési időt biztosítani. Emellett szerettem volna egy olyan rendelőben dolgozni, ahol kollégáimmal egymást segítjük, pácienseinket igazi csapatként tudjuk a lehető legmagasabb szinten ellátni.

 

2015-óta dolgozom egy magas színvonalú fogorvosi magánrendelőben Dr. Gönczi Viktor mellett, ahol rövid idő alatt a csapat meghatározó tagjává váltam. Az egyetem elvégzése óta folyamatosan igyekeztem szélesíteni és elmélyíteni a szakmai tudásom, mind elméleti, mind gyakorlati képzésekkel, melyek során igyekeztem elsajátítani a szakma legmodernebb módszerereit. Az itt szerzett tudást, úgy érzem sikeresen ültettem át a mindennapi ellátásba. Nagyban javította a munkám pontosságát és minőségét, hogy évek óta napi rutinnal dolgozom nagyításban, mind lupéval, mind fogászati operációs mikroszkóppal. 

 

Az Intellident Fogorvosi Rendelővel is a csapatmunka miatt kerültem kapcsolatban. Speciális szájsebészeti beavatkozások kapcsán 2017-ben kezdtem dr. Chikány Tamással együtt dolgozni. Amikor megkeresett, hogy van-e kedvem csatlakozni, úgy érztem, hogy akár részmunkaidőben is szívesen lennék a csapat tagja.

 

Fő érdeklődési területem az esztétika és az endodoncia. Manapság kiemelten kedvenc területem az egyénre szabott mosoly megtervezése és teljes arc esztétikájába való integrálása. Személyes ügyemnek érzem, hogy pácienseim a lehető legjobb ellátásban részesüljenek, mely külföldi mércével is a felső kategóriát képviseli. 

 

Beszélt nyelvek: angol, német. 

© 2019 Intellident Kft.

1067 Budapest, Eötvös u. 48.

Tel: +36-30-185-8888

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Intellident 2019          Minden jog fenntartva          Készítette: Dr. Chikány Tamás