MÉSZÁROS-KÁRPÁTI KATA

ügyfélszolgálat-vezető

fogászati szakasszisztens

klinikai fogászati higiénikus

2014 - Medilearn Akadémia - fogászati szakasszisztens

2015 - Medilearn Akadémia - klinikai fogászati higiénikus

2019 - Intellident Fogorvosi Rendelő - ügyfélszolgálat-vezető,                                    asszisztens, klinikai fogászati higiénikus

2020 - iTop szájhigiéniás program ismerete

Nagy örömmel tölt el, hogy egy ilyen lendületes, fiatalos és jókedvű csapat tagja lehetek. Nagyszerű érzés minden nap örömmel indulni a munkahelyemre, ahol nem csak a fantasztikus légkör miatt szeretek dolgozni, hanem azért is, mert folyamatosan újdonságokat tanulhatok a szakmáról.

Szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen sikerült egy olyan munkakörre lelnem, ami igazán passzol örökmozgó természetemhez.  Asszisztensi munkám mellet fő feladatom a páciensekkel való kapcsolattartás és a céges ügyek intézése, amik igazán színessé és eseménydússá teszik a mindennapjaimat. 

Fontos számomra magam folyamatos továbbképzése, így a közelmúltban a klinikai fogászati higiénikus szakképesítést is megszereztem. Nem csak a fogkőeltávolításban állok pácienseink rendelkezésére, hanem a helyes szájápolás elsajátításában is számíthatnak a segítségemre, hiszen a tökéletes szájápolás minden sikeres fogorvosi kezelés alapja.

© 2019 Intellident Kft.

1073 Budapest, Erzsébet körút 48. II/11..

Tel: +36-30-185-8888

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Intellident 2019          Minden jog fenntartva          Készítette: Dr. Chikány Tamás