DR. CHIKÁNY TAMÁS

társ-ügyvezető

dentoalveoláris sebész szakorvos

orális implantológia szakorvosa

 fogpótlástan szakorvosa

IMG_7128.jpg

2009 - Fogorvosi diploma (Semmelweis Egyetem - summa cum laude)

 

2009-2019 - Parodont Fogorvosi Rendelő (implantológiai, parodontológiai specialista)

 

2010-2015 - Semmelweis Egyetem, Parodontológiai Klinika (PhD-hallgató, önkéntes segítő)

 

2014 - Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

 

2016 - Szegedi Tudományegyetem (vendégelőadó, önkéntes segítő, ínyplasztikai specialista)

 

2017 - Dentoalveoláris sebészet szakorvosa

 

2017 - Magyar Fogorvosok Implantológiai Társasága - vezetőségi tag

 

2019 - Intellident Fogorvosi Rendelő társ-ügyvezetője és szakmai vezetője

2019 - Orális implantológia szakorvosa

2020 - Fogpótlástan szakorvosa

2009-ben diplomáztam summa cum laude minősítéssel a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 

 

Pályakezdőként Budapest egyik legszínvonalasabb rendelőjébe, a Parodont fogorvosi rendelő csapatába kerültem, ahol Dr. Kemper Róbert szakmai irányítása mellett fejlődhettem rezidensből a rendelő egyik meghatározó specialistájává.

 

Szakmai érdeklődésem a kezdetektől a szájsebészeti, implantológiai és parodontológiai beavatkozások felé fordult. Viszont azt vallom, hogy mindig a teljes képet kell hogy nézzük; pácienseim kezelését végigkísérem a legfontosabb kezdeti szájhigiéniai kezeléstől, az esztétikai fogászat segítségével elérhető tökéletes mosolyig.

 

Mindennapi fogorvosi munkám mellett mindig is érdekelt a tudomány és az oktatás. 2010-től a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján PhD-hallgatóként az implantátumokat körülvevő gyulladásos megbetegedésekkel, a periimplantitis kezelési lehetőségeinek kutatásával foglalkoztam, emellett bekapcsolódtam az oktatásba, kllinikai betegellátásba is. Nemzetközi konferenciákra tudományos poszterekkel, hazai kongresszusokra rövid előadásokkal jelentkeztem. Később az a megtiszteltetés ért, hogy tudományos fórumokon meghívott előadóként jelenhettem meg és folyamatosan kurzusokat tarthatok fogorvos kollégáknak. Büszke vagyok, hogy emellett 2016-tól a Szegedi Tudományegyetem vendégelőadója és önkéntes segítő orvosa vagyok, bizonyos műtéttechnikák esetén specialistaként számítanak a munkámra.

 

2017-től oktatói tevékenységement a Dentalent Tréning csapatában is kiteljesíthetem, mint képzésfejlesztési vezető, ahol különösen az implantológiai és parodontológiai témájú kurzusokért felelek.

 

2017-től a Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaságának vezetőségi tagja vagyok. 2019-től pedig az egyik vezető implantációs cég nemzetközi előadója.

 

2019-ben feleségemmel Dr. Papp Zsuzsannával úgy döntöttünk, hogy addig szerzett tapasztalatainkat, az egyetemi klinikai munka és az exkluzív magánrendelés során elsajátított tudáskincset egyesítve megalkotjuk az Intellident Fogorvosi Rendelőt. Célunk, hogy tudásunk legjavát adva, felszerelésünket pedig folyamatosan a nemzetközi mércéhez igazított legmodernebb szinten tartva, az Önök egészségét és mosolyát tudjuk szolgálni összetartó és lendületes csapatunk segítségével.

Nyelvismeret: angol, német